Informatie over een Borstvergroting:


Een Borstvergroting is een grote ingreep zowel mentaal als fysiek. Na een borstvergroting kan je de rest van je leven genieten of pijn hebben van de bijwerkingen.


Waarom een borstvergroting?


Medisch gezien is een Borstvergroting alleen een accessoire die je lichaam mooier en vooral sexy maakt. Lichamelijk kan het alleen maar nadelen met zich meebrengen en geen voordelen. Het is iets waar je lichaam niet op gebouwd is en daarom verschillende klachten kan oproepen waar je de rest van je leven mee kan rondlopen. Natuurlijk kan het ook goed uitpakken en kun je de rest van je leven ( nou ja tot je 45 ste dan ) genieten. Daarna gaat het alleen nog maar geld kosten. Omdat je lichaam ouder word en je implantaten niet meer passen bij je vormgeving. Je zal ze dus moeten vervangen en dit zal elke 3 tot 4 jaar terugkomen omdat je huid veel sneller veranderd dan de jaren voor je 45ste jaar. Het makkelijkst is eigenlijk als je op jonge leeftijd je borsten vergroot dat je sexy gekleed op zoek gaat naar een rijke man. Dan kun je het de rest van je leven netjes bijhouden.


Extreme Nadelen van een borstvergroting:


In sommige gevallen is er spraken van een extreme bijwerking van verschillende implantaten. Vooral bij Siliconen kom je vaak een allergie tegen die vooral veel pijn binnen in je borst kan veroorzaken. Daarnaast kan je huid rondom de borst behoorlijk vervormen en dat is ook niet met goede plastische chirugie meer goed te krijgen. Deze groep mensen zo'n 4 procent. 4 op de 100 dus zal de rest van haar leven veel lichamelijke klachten houden en na verschillende operaties zou je daar nog mee kunnen leven. Als je deze groep mensen bekijkt ( het aantal van deze groep ligt in nederland inmiddels op 4500 ) zie ja dat meer dan 65% naar een psychiater gaat en veel problemen heeft met de voortgang van het leven.